TILT&TURN

Tilt&Turn
öppnas inåt och kan tiltas
utrustade med Roto beslag
”en fel placering av handtag” blockad i standard
är gjorda av högkvalitativ furu kantbräda (alternativt ek eller meranti)
utrustade med Hoppe Tokyo handtag
Vridning av handtaget på 90 grader orsakar öppning av dörren, och vridning på ytterligare 90 grader sätter dörren i vädringsläge. Balkongdörrar är utrustade med ”en fel placering av handtag” blockad i standard, vilken blockerar handtaget när dörren är öppen (för att förebygga lossnande av ramen).
Dörrar kan utrustas TILT-FIRST funktion som hindrar öppning av dörren av barn – först tiltas dörren och med ytterligare en vridning av handtaget öppnas den helt.
Vid produktionen av vita dörrar används aluminiumglaslister i standard. När det gäller andra färger används aluminiumlister målade i färger enligt RAL paletten. Aluminiumdropplist i standard (det är möjligt att tillämpa andra färger inom RAL paletten).
Balkongdörrar är utrustade med Hoppe Tokyo handtag i matt kromfärg (alternativt i vitt eller i titan färg). För att öka säkerhet kan man använda handtag med nyckel.
Dörrens yta är täckt med högkvalitativ akryl lack. Alla färger inom RAL eller NCS paletten, samt lasyr färger med synlig trästruktur, är tillgängliga.
Därrar, beroende på profilen, kan utrustas med 2- eller 3-glaspaket, med U-värde mellan 1,1 och 0,5 W/m2K.

IGLO 5
IGLO 5